Ovidiu Portariuc, cu un picior în afara partidului. Ce spune de listele la parlamentare

Ovidiu Portariuc - primar BotosaniFostul primar al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, se declară dezamăgit de modul cum au fost votați candidații PSD la alegerile parlamentare. Acesta susține că a fost eliminat de către cei 13 colegi din PSD de pe lista pentru alegerile parlamentare, fără măcar să își poată prezenta candidatura sau să fie invitat să asiste la vot.

Cum aș putea să fiu supărat pe 13 oameni, când știu că mă bucur de încrederea a aproximativ 16.000 de botoșăneni? Până la urmă este o problemă internă a noastră pe care sper să o rezolvăm în cadrul partidului. Am avut discuții cu numeroși colegi, inclusiv cu primari din județ, care m-au sunat în cursul zilei de ieri (nr. duminică) și urmează ca în zilele următoare să iau o decizie”, a spus Portariuc.

like facebookFostul președintele al PSD Botoșani urmează să aibă o discuției și cu liderii centrali ai partidului, după care va decide dacă va mai rămâne sau nu în PSD.

Vreau să vedem dacă toată lumea consideră că au fost respectate procedurile, iar dacă aceste alegeri au avut loc într-un mod corect, sigur că mă voi supune acestei decizii. Această decizie a fost luată în acel cerc restrâns și așteptăm să discutăm mai mult pe această temă. Nu vreau să dezamăgesc încrederea pe care o parte dintre botoșăneni, și nu o parte mică a botoșănenilor, și-au pus-o în mine la alegerile locale prin votul dat”, a mai spus Portariuc.

 

2 thoughts on “Ovidiu Portariuc, cu un picior în afara partidului. Ce spune de listele la parlamentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *