PSD Botoșani a stabilit candidații pentru Parlament. Vezi cine sunt aceștia!

alegeri la organizatia de femei a PSD -BotosaniPreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici a anunțat sâmbătă că social-democrații botoșănenii au stabilit prin vot lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

like facebookPSD Botoșani a votat candidații pentru Parlament. Criteriul principal pentru desemnarea candidaților noștri a fost experiența profesională a celor care și-au manifestat intenția de a candida pe listele PSD. Săptămâna viitoare va mai fi o evaluare foarte riguroasă la nivelul conducerii centrale unde va conta expertiza fiecărui candidat propus într-un anumit domeniu de activitate. Președintele PSD Liviu Dragnea a spus că e necesară o profesionalizare a viitorului Parlament”, a declarat Doina Federovici.

Senatorul social-democrat a mai subliniat că în perioada următoare principala prioritate a PSD Botoșani va fi prezentarea proiectului cu obiectivele de guvernare care să fie implementate la nivelul județului de viitorul guvern PSD, în cazul în care social-democrații vor câștiga alegerile din 11 decembrie.

Spre deosebire de alte partide, noi nu am avut o luptă internă pe funcții. Noi am fost mai preocupați să stabilim obiectivele importante pentru botoșăneni, atât la nivelul întregului județ, cât și la nivelul fiecărei localități. Am înaintat toate aceste priorități către conducerea centrală pentru a fi incluse în programul de guvernare al PSD, iar după validarea lor din punct de vedere economic, le vom prezenta public. Vrem ca fiecare botoșănean să știe exact cum se va îmbunătăți viața lui dacă va vota PSD pentru Parlament. La fel am procedat și în 2012, iar după cum s-a văzut în timpul Guvernului Ponta, județul nostru a obținut cele mai multe fonduri din ultimele două decenii”, a explicat Doina Federovici.

Printre obiectivele principale vizate la nivel național de către social-democrați se numără crearea de noi locuri de muncă prin înființarea unor companii deținute de stat, creșterea veniturilor populației prin majorarea salariilor și punctului de pensie, reforma radicală a sistemului de sănătate și construcția de spitale regionale, utilizarea profitului companiilor deținute de stat pentru construcția de autostrăzi și nu în ultimul rând, măsuri pentru sprijinirea tinerilor astfel încât aceștia să nu mai plece la muncă în străinătate, iar cei plecați să se întoarcă acasă.

Obiectivul principal al programului de guvernare propus de PSD este de a avea mai mulți români în clasa de mijloc. Toate măsurile noastre vizează creșterea nivelului de trai, astfel încât din ce în ce mai mulți cetățeni să iasă din zona de sărăcie și să intre în clasa de mijloc, care înseamnă în primul rând venituri decente, servicii de sănătate civilizate și o educație de calitate pentru copiii noștri”, a precizat președintele social-democraților botoșăneni.

Astfel, membrii reprezentativi ai organizației au validat următorii candidați:

 

SENAT
  1. Federovici  Doina Elena
  1. Trufin Lucian
  1. Tănase Petru Albert
  1. Olaru Cătălin Cristian
  1. Nistor Constantin Cristian

 

CAMERA DEPUTAȚILOR
  1. Ciofu Tamara Dorina
  1. Budăi Marius Constantin
  1. Huncă Mihaela
  1. Rotaru Răzvan – Ilie
  1. Deleanu Dan Constantin
  1. Dănilă Ioan Sorin
  1. Lupașcu Costel
  1. Anton Cristina Elena

 

7 thoughts on “PSD Botoșani a stabilit candidații pentru Parlament. Vezi cine sunt aceștia!

  1. Cu Dumnezeu inainte daca avem Trufin, Hunca si Rotaru. Eu. EU sunt sigur mai bun decat ei. Dar stiti ce? EU NU MA BAG IN LATURI. Vorbesc de laturilor porcilor, stiti voi, mancarea porcilor. Scarba profunda…
    A, sa nu credeti ca nu am scarba si de alesii contracandidatilor. Acolo scarba este mai mare, mult mai mare.

  2. da dar ce alegeri democratice au fost dna doina a propus si noi nu am mai votat ptr ce am fost noi chemati mai bine stateam la o bere in saveni

  3. Foarte tare! Care ar fi motivele selectarii unei liste atit de slabe? Sa analizam situatia.Ar fi trei motive plauzibile: 1) se continua formula perdanta a lui Portariuc; si Portariuc a iesit la inaintare cu o mina de tineri imberbi pe care nu-i lua nimeni in considerare; 2) in PSD nu mai sunt membri cu adevarat reprezentantivi; 3) probabil ca PSD Botosani isi propune sa obtina cite un mandat de senator si unul de deputat( adica doar madame Federovici si madame Ciofu), lasind cimp largit de actiune pentru PNL. Altfel nu s-ar putea intelege alegerea unor cvasinecunoscuti(Anton, Danila, Deleanu,Nistor , Olaru) sau a unor persoane insignifiante (Lupascu, Rotaru,Tanase). Cit despre primarul de la Vlasinesti, nu cred ca acesta va opta pentru o naveta de 4 ani la Bucuresti. Ce ar putea sa faca el acolo?? La Vlasinesti s-a remarcat ca un primar foarte bun si e bine sa ramana aici.

  4. cu nulitatile astea vreti voi sa castigati ?
    Daca toti sunt de teapa lui Lupascu sa nu va asteptati sa luati voturi de la multime, stiti ca exista si vorba „multi dar nu si prosti”. Destul ca au ocupat functii importante la nivel de judet fara sa faca nimic pentru acest judet, sa-i mai trimitem si in Parlament si Camera Deputatilor ? Ce-i cu voi ? Propuneti oameni competenti nu lingai care nu stiu decat sa duca mapa celor cu functii asa cum a facut acest Lupascu care dintr-un amarat de asistent medical la DSP (nici ca asistent nu stia ce face) dupa ce i-a dus mapa lui Macaleti cativa ani,deodata a devenit sef la Casa de sanatate, un post care gestioneaza banii din sanatate si unde ar trebui o capacitate nu un prost.

  5. „Spiru Haretisti; Eminescieni; kogalniceni; Petre Andreisti si alte universități de renume mondial -„absolvite” pe bani la 30 40 de ani-, cumătri, pupile, repetenti, . ….”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *