Un cerşetor italian în România: „Cel mai rău a fost la Botoşani…“

cersetor-italianUn bărbat originar din Italia a ajuns să fie cerşetor în România, iar singurii săi prieteni sunt doi patrupezi, pe care aceasta i-a luat cu el peste tot.
Bărbatul, care cerşeşte momentan pe străzile din Piatra Neamţ, are cu el un carton pe care scrie, în limba română, că nu are loc de muncă, că a fost aruncat în stradă în Italia dar că are nevoie de bani pentru medicamente (pentru tratarea unor afecţiuni de ficat şi rinichi). Italianul era flancat şi cu doi maidanezi pe care susţine că i-a luat după el prin mai multe ţări din Europa, scrie Vestea.net.

De asemenea, se pare că acesta şi-a pierdut casa, în 2002, din cauza datoriilor la bancă, iar imobilul i-a fost luat. După ce a trecut prim mai multe oraşe din Europa, el a ajuns în România. Mai exact, tocmai în oraşe din Moldova.

„Cel mai rău a fost la Botoşani. Foarte răi poliţiştii de acolo, stăteau pe capul meu, că nu e legal să cer bani pe stradă. Dar eu nu dau în cap nimănui, nu cer. Am cartonul, cine vrea dă un ban, mănânc şi eu, iau o pâine şi la căţei. La Piatra Neamţ, Poliţia m-a lăsat în pace, dar aici e rău cu grupurile astea de copii cerşetori. Sunt răi, sunt violenţi. Sunt foarte agresivi. Trebuie să mă păzesc că îmi dau târcoale”, a povestit italianul.

Sursa:Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *