Material lemnos fără documente, confiscat de poliţiştii de frontieră. Amenda aplicată, mai mare decât valoarea lemnului confiscat

hoti de lemnePoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat doi cetăţeni români, care transportau material lemnos, fără să deţină documente legale.

 like facebookÎn data de 6 octombrie, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit pentru control, două autoutilitare conduse de doi suceveni, una pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, încărcată cu cherestea, şi cea de a doua pe raza localităţii de frontieră Dorohoi, încărcată cu material lemnos pentru foc.

La control,  lucrătorii noştri au constatat că bărbaţii, cetăţeanul român Ştefan M., în vârstă de 24 ani şi Florin P., în vârstă de 30 ani, transportau aproximativ trei metri cubi material lemnos, fără să deţină avize de însoţire a mărfii.

Poliţiştii de frontieră au sancţionat contravenţional persoanele în cauză cu amenzi  în valoare totală de 7.000 lei, iar în conformitate cu prevederile legale în vigoare au predat materialul lemnos, în valoare de aproximativ 700 lei, reprezentanţilor Districtului Silvic Varfu Campului şi a Ocolului Silvic Dorohoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *