Încep lucrările la cartierul ANL de pe Șoseaua Iașului. Vezi ce firmă va realiza lucrarea!

anl botosaniLucrările la locuințele ANL din zona Alfa Land vor începe pe 17 octombrie, a anunțat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. El spune că firma care a câştigat licitaţia este ConsProiect M Botoşani, controlată de omul de afaceri Victor Mihalachi.

Lucrarea are o valoare de 12,5 milioane lei, fără TVA, iar într-o primă etapă se vor construi patru blocuri cu 80 de unităţi locative,  din care opt garsoniere, 48 de apartamente cu două camere şi 24 cu trei camere.

like-facebookIeri am primit o adresă foarte importantă de la ANL, o adresă prin care ni se spune că este un anunţ de începere lucrări pentru locuinţele de la ieşirea spre Iaşi. Este o veste bună pentru sutele de solicitanţi pentru locuinţe ANL. Este un moment important pentru municipiu, care vine după patru ani şi ceva de secetă în ceea ce priveşte construcţia de locuinţe„, a spus Cătălin Flutur.

Fondurile sunt asigurate de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, obligaţia municipalităţii fiind aceea de a finanţa realizarea reţelelor de utilităţi.i.

 

2 thoughts on “Încep lucrările la cartierul ANL de pe Șoseaua Iașului. Vezi ce firmă va realiza lucrarea!

  1. De ce nu dati si celor care sunt tineri si sunt de la tara si vor sa locuiasca in oras?d ce trbuie sa fiu neaparat din oras?de ex cunosc pe cineva de la tara care a vrut sa faca si ia zis ca nu se poate pt k nu au resedinta in oras.

    1. Pentru ca daca esti de la tara,stai acolo. Nimeni nu vine de la oras sa va ia casele la tara. Si asa Ceausescu a adus toti marlanii la oras sa industrializeze orasul si uite rezultatul….nu mai are rost sa zic. Sanatate…Cauta-ma pe facebook sa iti zic mai multe :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *