Un puşti din Botoșani i-a cucerit pe fotbaliştii Naţionalei! Cum le-a desenat Ionuţ Costache portretele

ionut-costacheUn puşti din judeţul Botoşani i-a cucerit pe fotbaliştii Naţionalei României, care vor să îl ia cu ei în Franţa. Copilul a realizat portretele jucătorilor care au ajuns apoi în vestiarul selecţionatei naţionale.

Cunoscuţii fotbalişti Săpunaru, Pantilimon, Bogdan Stanciu sau Florin Andone se pot lăuda acum că au cele mai frumoase portrete realizate de un copil extrem de talentat. Ionuţ are 13 ani şi este elev în clasa a VIII a la şcoala din comuna Hilişeu Horia, judetul Botosani. Este unul dintre cei mai cuminţi, serioşi şi talentaţi şcolari ai comunei. Din mâinile sale mici ies adevărate opere de artă. Asta în ciuda faptului că puştiul nu a făcut studii de specialitate şi a învăţat singur să deseneze. A început în urmă cu nici trei ani de zile.

like facebookPărinţii săi, fratele său şi dascălii i-au văzut capodoperele şi l-au încurajat. Copilul desenează cu o acurateţe ieşită din comun portrete de vedete. Nu îşi neglijează şcoala, întrucât este unul dintre şcolarii cu bursă de merit pentru rezultatele sale.

portretePentru a atinge perfecţiunea Ionuţ munceşte singur, acasă. Exersează mereu iar desenele sale sunt din ce în ce mai bine realizate, aproape perfecte. În urmă cu doi ani de zile, Ionuţ a realizat şi portretele câtorva fotbalişti de la echipa Steaua. El a avut prilejul să le înmâneze personal campionilor. Ionuţ a avut deja prima sa expoziţie, anul trecut, la Darabani la Zilele Nordului.

Sursa: Cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *