Chiriile în hala de carne rămân bătute în cuie

abator Roma carne de porcChiriile din hala de carne a Pieții centrale nu vor fi modificate. Directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, a declarat că contractele în derulare nu pot fi modificate, fiindcă se supun legii în vigoare.

like facebookChiriile au fost stabilite în urma unor licitații, deci orice închiriere de spații, suprafețe, mese în piață se face în baza unei licitații. Comercianții au trebuit sa accepte sau să nu accepte tariful licitației. Pentru sectorul carne tot spațiul trebuie să aibă o întreținere lunară. Scăderea cheltuielilor aferente acelor spații nu se poate face, doar dacă își asumă fiecare”, a spus Drelciuc.

Un număr de 26 de agenți economici, care au închiriat boxe în hala de carne, au cerut municipalității reducerea prețului chiriei. Ei motivează că din cauza taxelor mari și a vânzărilor scăzute sunt în situația de a pune lacătul pe ușă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *