Licitația privind colectarea și transportul deșeurilor pe municipiul Botoșani se repetă. Vezi motivul!

gunoiLicitația privind colectarea și transportul deșeurilor pe municipiul Botoșani se repetă. Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația depusă de societatea Urban Serv Botoșani privind delegarea serviciului de colectare și transport deșeuri din zona IV a județului Botoșani, care cuprinde ca zone urbane municipiul Botoșani și orașul Bucecea, precum și un număr de peste 40 de localități din zona respectivă. Totodată CNSC a dispus anularea rezultatului procedurii pe zona IV.

like facebookNoi am contestat firma Rosal Grup București, care a fost declarată câștigătoare la zona IV. În urma deciziei CNSC, argumentele aduse de noi în contestație au fost puternice, în așa fel încât CNSC a dispus autorității contractante să anuleze rezultatul procedurii și să se reevalueze ofertele. Noi am avut locul doi în ceea ce privește valoarea tarifului”, a menționat Simion Drelciuc.

Firma Rosal Grup București are la dispoziție zece zile să conteste decizia CNSC, după care autoritatea contractantă va reevalua ofertele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *