Surpriză! Președinte unic la ALDE Botoșani. Un parlamentar preia partidul

sigla-aldeCopresedintele ALDE, Daniel Constantin, a anuntat ca Liliana Minca s-a inscris in ALDE si a fost numita presedinte al filialei din Botosani, Minca fiind la al saselea partid in sase ani.

„Am facut o serie de numiri la nivelul organizatiilor judetene, o serie de schimbari. Vreau sa va spun ca, in toate deciziile pe care le-am luat de cand am inceput procesul de fuziune, intentia noastra a fost la la nivelul conducerilor judetene sa nu mai fie copresedinti, ci sa fie presedinti unici. Am constatat ca avem pana in acest moment 30 de judete cu conducere unica. Vreau sa-i urez bun venit doamnei deputat Liliana Minca care a fost numita azi presedinte interimar la filiala Botosani”, a spus Daniel Constantin, la finalul sedintei Comisiei de fuziune a ALDE.

like facebookLiliana Minca a fost membru PC pana in 2011, cand s-a inscris in PPDD, partid din partea caruia a candidat la alegerile parlamentare din 2012 si a castigat un mandat de deputat. Din noiembrie 2014 pana in august 2015, ea a fost membru PND, urmand ca din august 2015 sa se inscrie in UNPR. A plecat din UNPR in martie 2016, cand s-a inscris in PSD. Dupa doar sapte luni, aceasta a plecat si de la social-democrati si s-a inscris in ALDE.

ALDE i-a avut până acum în funcția de co-președinți pe Dumitru Zmău și Dumitru Iacob.

Sursa: Adevărul

4 thoughts on “Surpriză! Președinte unic la ALDE Botoșani. Un parlamentar preia partidul

  1. Succes! Sper să faceți ca ALDE sa funcționeze ca un ,,ceas elvețian,,..Ne-am săturat de guvernarea PNL si PSD care au făcut doar promisiuni deșarte pentru acest județ.

  2. Tractoristule esti cel mai abject si idiot prostoi care ai crezut ca politica o poate face si un analfabet ca tine.Acum ai luat muie cat casa .Inapoi la tractor

  3. Va rog insistent … nu va mai luati de aceasta doamna distinsa care a facut doar o investitie … ceva bani adunati cu sudoarea fruntii cheltuiti cu cap te pot face deputat … Doamne chiar si rimeaza! Cat de penibila poate fi aceasta pupaza … Dar asta e, cum a venit, asa si va pleca …. pe usa din dos ! Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *