Bătaie între vecinii unui bloc din cauza unei petreceri

politie in fata bloculuiUn tânăr s-a ales cu o condamnare după ce l-a luat la bătaie pe un vecin, care locuia sub apartamentul său, după ce acesta din urmă l-a reclamat la Poliţie pentru o petrecere. Dumitru Alecsuţi, de 29 de ani, se afla în conflict cu vecinul său, din cauza petrecerilor date de tânăr.

Vecinul a apelat în repetate rânduri la Poliţie reclamând gălăgia făcută ca urmare a petrecerilor date de tânăr. Totul a culminat cu o reclamaţie făcută de vecinul său, iar după ce poliţiştii l-au atenţionat, a coborât să îi ceară socoteală.

A urmat un schimb dur de replici şi totul a culminat când Dumitru Alecsuţi a dat să intre în casă peste vecinul său şi soţia acestuia. Cei doi au început să se lovească, vecinul folosind o coadă de mătură.

like facebookDupă câteva minute spiritele au fost calmate şi de invitaţii tânărului, însă vecinul a formulat plângere penală după ce şi-a scos certificat medico legal din care reeşea că traumatismele produse în urma violenţelor necesitau 7-9 zile de îngrijiri medicale. Instanţa l-a condamnat pe tânăr la 4 luni de închisoare cu suspendare şi a fost obligat la plata unor daune morale de 700 de lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *