Femeie bătută crunt de o vecină. Îi reproșase că nu și-a educat bine copilul

O tânărăfemeie-batausa de 32 de ani, din județul Botoșani, şi-a bătut vecina până ce a lăsat-o infirmă pentru că i-a spus să îşi educe copilul. Întâmplarea a avut loc în oraşul Flămânzi când Maria Coşoveanu, de 63 de ani, care făcea treabă prin casă, a observat gălăgie la gardul ei. A ieşit afară şi a observat că mai mulţi copii aruncau cu pietre în gardul ei. Le-a spus să se potoloească, apoi a intrat în curte.

După câteva zeci de minute, a auzit din nou gălăgie şi când a ieşit a văzut aceeaşi copii continuând să arunce cu pietre în gard. Afară a văzut-o şi pe Corina Covaliu şi i-a spus să îşi supravegheze copilul. Indignată de reproş aceasta s-a dus peste vecina sa în curte şi a început să o lovească cu pumnii şi picioarele. A bătut-o atât de tare încât femeia a necesitat 90-100 de zile de îngrijiri medicale şi s-a ales cu o infirmitate constând în pareză de plex brahial drept inferior post luxație scapulo-humerală dreaptă cu deficit distal irecuperabil.

like facebookInstanţa a condamnat-o, definitiv, pe Corina Covaliu la doi ani de închisoare cu suspendare şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, magistrații au stabilit că agresorarea trebuie să achte victimei 4.500 de lei daune materiale şi 10.000 de lei daune morale.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *