Deschidere de an şcolar festivă la Şcoala Postliceală FEG Education

feg education botosani Şcoala Postliceală „FEG Education” Botoşani şi-a deschis, luni, porţile pentru un nou an școlar. Într-o atmosferă de sărbătoare, au fost primiţi „bobocii” anului I, viitorii asistenţi medicali generalişti, asistenţi balneo-kinetoterapeuţi şi de farmacie. Au fost întâmpinaţi cu căldură de profesorii școlii, medici și asistenți medicali și de reprezentantul fundației patronatoare, FEG Education Iaşi.

Profestorul Anişoara Mighiu, directoarea școlii,  și-a manifestat speranța ca  noul an școlar să fie unul plin de realizari pentru fiecare, pe toate planurile şi „să adauge valoare vieţii noastre şi  celor din jur.

like facebook„Prima zi de școală a fost dintotdeauna o zi specială în viaţa noastră, fie dascăli, fie elevi; e o zi în care speranţa și bucuria sunt mai puternice decât tristeţea şi îngrijorările. Emoţiile, sfiala şi optimismul pe care cu toţii le încercăm în feg education botosani acest anotimp, le trăim şi acum, deopotrivă elevi, părinţi şi profesori. Pentru cei din anul I ziua de azi înseamnă emoţia începutului, pentru cei din anii II și III, bucuria revederii. Deschiderea anului şcolar este, pentru fiecare dintre noi, un prilej de emoţionantă sărbătoare. Sărbătorim cu legitima bucurie, începutul unei etape esenţiale pentru împlinirea noastră ca oameni. Începe pentru voi, timpul marilor acumulări de care va depinde în mod hotărâtor întreaga voastră viaţă. Să nu uitaţi niciodată că de-a lungul vieţii aţi cerut un zâmbet, alinare, mângâiere de la mamă, de la învăţători şi profesori. Va veni vremea când va trebui să daţi şi dumneavoastră pacienţilor pe care îi veţi îngriji aceeaşi alinare. Sunt mândră de elevii școlii nostre şi sper ca noii veniţi, să descopere de-a lungul timpului că în cadrul Școlii Postliceale ,,FEG’’, viaţa lor s-a îmbogăţit din punct de vedere moral, spiritual, profesional, fiind, devenind, rămânând adevărate modele, repere şi consfinţind oriunde zicala binecunoscută ,,omul sfinţeste locul”. Pe lângă cunoştinţele teoretice şi practice pe care le veţi acumula în această şcoală, aici veţi învăţa cât de mult înseamnă un zâmbet şi o vorbă bună.
Acum, la începerea şcolii vă urez succes în drumul spre cunoașterea tainelor meseriei pe care v-ati ales-o, iar peste 3 ani vă voi ura: „Succes în carieră! ” Înainte de a lucra la patul bolnavului trebuie să fiţi formaţi aici, în şcoală. De aceea vă sfătuiesc să fiţi serioşi, să nu lipsiți de la cursuri sau de la orele de pratica din spitale și farmacii”, a spus Anişoara Mighiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *