Tânăr teribilist prins cu 124 km/h prin zona centrala a Botoşaniului. Vezi cum a încercat să scape!

motociclist-noapteaUn tânăr teribilist a fost prins de poliţiştii rutieri conducând cu 124 km/h prin zona centrală a Botoşaniului. A apelat la o metodă inedită în speranţa că nu va fi prins, însă poliţiştii i-au aplicat o amendă de 1.155 de lei şi i-au suspendat permisul pe o perioadă de 90 de zile.

Dorin C. circula cu o motocicletă marca Mercedes Benz şi nu avea documentele la el, iar numărul de înmatriculare al motocicletei era pliat, astfel încât nu era vizibil, în acest fel fiind mai greu de identificat de aparatul radar.

Oprit de poliţisti acesta nu a fost de acord cu procesul verbal şi a avut obiecţii apoi l-a constatat în instanţă. În faţa judecătorilor a menţionat că agentul care l-a oprit a fost în eroare cu privire la viteza pe care o avea spunând că a fost oprit aproape de miezul nopţii şi poliţistul i-a făcut o poză cu telefonul la numărul motocicletei, în condiţiile în care pe imaginile aparatului radar nu putea fi indetificată motocicleta şi astfel nu se poate demonstra că era el.

În urma adiministrării probelor judecătorii i-au respins atât în instanţa de fond cererea de anulare a procesului verbal cât şi în apel.

like facebook„Petentul a fost oprit și identificat in trafic iar susținerea potrivit căreia numărul de înmatriculare nu se observă foarte clar, nu poate fi reținuta in condițiile in care din cuprinsul procesul verbal rezultă că plăcuța cu acest număr era orientată către interior, chiar cu scopul de a nu putea fi filmată”, se arată în motivarea judecătorilor.

One thought on “Tânăr teribilist prins cu 124 km/h prin zona centrala a Botoşaniului. Vezi cum a încercat să scape!

  1. Dar toata vara,ce au facut militenii ?? Se plimbau in spatele lor pe Bd. M. Eminescu si nu am auzit sa amendeze, pentru mersul pe o singura roata sau zgomotul pe care l faceau. Bravo Politia rutiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *