FOTO! Fetița unei cunoscute prezentatoare TV din Botoșani îi calcă pe urme mamei sale. La un an și 5 luni e topită după microfon!

roxana-vasniuc-cu-fetitaDe cand a adus-o pe lume pe fiica sa, Rose Marie, Roxana Vasniuc isi dedica tot timpul fetitei sale. Prezentatoarea tv o creste pe cea mica singura si fara ajutorul unei bone si nu de putine ori o ia cu ea la evenimente mondene, daca acolo se intampla sa fie invitate si alte mamici. Dulce din cale afara, lipicioasa si fara sa stea locului o clipa, cea mica devine instant atractia locului in care poposeste, scrie WowBiz.ro.

like facebookProblema devine mai serioasa cand pitica zareste microfoanele reporterilor si intinde manutele spre ele pentru a le lua. In aceste conditii, Rose Marie renunta la jucarele si ii calca pe urme mamei sale.

fetita-roxana-vasniuc“Cand plec la evenimente in afara orasului, de cea mica se ocupa taticul ei. Las copilul la el. Am un sprijin la el si incercam sa ne indeplinim indatoririle de parinti. Ma descurc cu ea. Imi iubesc enorm copilul si consider ca fac fata, desi intr-o familie e greu sa ai grija de copil, daramite singura. O cresc fara bona. Am avut o perioada in care am fost ajutata de bunica mea, cand a stat la mine pentru ca am avut filmari. Ne descurcam, desi nu este usor deloc.

Sunt atat de incarcata cu indatoririle de parinte ca nu am cand sa ma mai plang. La miezul noptii cad franta, iar dimineata o iau de la capat. Incerc sa o tin pe Rose Marie cat pot de mult alaturi de mine, iar cand sunt plecata din localitate ramane la tatal ei. E atrasa de microfon, da. Cand avea 5 luni a aparut intr-un videoclip. Are ureche muzicala, e fascinata de muzica si vreau sa ii ofer o educatie aleasa. Are un an si 5 luni dar deja ma gandesc la viitor. Vreau sa ii fac un fond pentru studii”, ne-a declarat Roxana Vasniuc.

Sursa: WowBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *