Un fost inspector al IȘJ sesizează Ministerul Educației: Obstrucţionarea concursului pentru directori pleacă sigur de la doamna Huncă

Daniel Botezatu, inspector general adjunct al ISJFostul inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean, Daniel Botezatu, care este și consilier local, o acuză pe șefa IȘJ, Mihaela Huncă, că obstrucționează concursul pentru directori și că aceasta s-ar afla în spatele acțiunilor consilierilor locali ai PSD. Afirmațiile au fost făcute, luni, după ce la ședința de îndată, unde se discuta proiectul de hotărâre privind revocarea hotărârii de CL prin care PSD și-a desemnat doi reprezentanți în comisiile de concurs, consilierii PSD nu s-au prezentat.

like facebookSă nu ne ascundem după degete, este doamna inspector şcolar general Mihaela Huncă, fără de care învăţământul botoşănean se pare că nu poate să existe, în sensul în care toată puterea aparține dumneaei, care este secretar general al partidului. Eu voi sesiza ministerul în legătură cu această obstrucţionare a concursului care pleacă sigur de la doamna Huncă, din biroul ei, care nu e neapărat unul oval. Este ruşinos ceea ce se întâmplă şi este păcat pentru că sunt colegi de-ai noştri în judeţ şi în municipiul Botoşani care aşteaptă acest concurs pentru a-şi pune în evidenţă calităţile manageriale pe care probabil le au. Ori, în aceste condiţii în care PSD-ul înţelege să-şi valorifice majoritatea pe care o are, de a obstrucţiona absolut totul, nu ştiu ce se mai poate face. Cred că ministerul trebuie sesizat”, a spus Botezatu.

Acesta susține că ceea ce se întâmplă la Botoșani este rușinos și că astfel de situații nu au fost înregistrate la nivel naţional. Concursul pentru directorii de școli ar trebui să înceapă pe 12 octombrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *