Președintele PNL Botoșani, despre lista la parlamentare: Normal să fie poate unele mici frustrări. Fiecare trebuie să înțeleagă jocul democratic

catalin-fluturPreședintele PNL Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat, luni, că este pentru prima dată după 1989 când candidații la alegerile parlamentare au fost aleși democratic și transparent. El spune că lista a fost decisă de votul colegilor care au fost delegați la Consiliul de Coordonare Județean și că personal nu a susținut în niciun fel vreun candidat. Declarația a fost făcută după ce mai mulți primari s-au declarat nemulțumiți de rezultatul votului și au spus că vor merge să îl conteste la București.

like facebookColegii din fostul PNL au fost cu 30 mai mulți decât cei din fostul PDL, vorbesc de membri delegați. Normal să fie poate unele mici frustrări. Competiția s-a terminat în ceea ce privește decizia la nivel de organizație locală. Conform statutului, decizia finală aparține Biroului Politic Național. Dacă unii primari au spus că merg la București, ca să ce, să îl pună pe domnul Gireadă, este opțiunea dumnealor. Fiecare trebuie să înțeleagă jocul democratic. Și primarii respectivi au fost aleși în urma unui vot democratic. Eu nu am susținut în niciun fel sau altul vreun  candidat. Chiar am păstrat o echidistanță totală față de colegii mei, pentru că am vrut ca fiecare să își joace cartea lor electorală”, a menționat Cătălin Flutur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *