Consilier local către conducerea unei societăți din subordinea CL: Vă cântă prohodul dacă o țineți tot așa. Oameni buni, opriți-vă!

20161003_110417Ședința AGA de la Urban Serv a fost amânată, luni, din cauză că nu au fost îndeplinite condițiile statutare. Consilierii locali ai PSD nu s-au prezentat la ședință, ci doar cei din PNL. Aceștia din urmă au acuzat faptul că între consilierii locali ai PSD ”a fost o înțelegere de grup”.

Consilierul local al PNL, Eugen Țurcanu, a avut o poziție tranșantă la adresa Urban Serv și a criticat atât Consiliul de administrație, cât și conducerea societății. El a spus că societatea se  scufundă asemeni unei corăbii și că se forțează cu orice preț deținerea controlului acestei societăți de anumite persoane.

like facebookÎnțeleg că sunt niște sinecuri acolo, înțeleg că domnii directori au niște lefuri de zeci de milioane și iau tot felul de dividente, de bonusuri. Oameni buni, opriți-vă că ceva nu e în regulă acolo.! Stop joc. Ați pierdut administrarea gropii de gunoi, ați pierdut salubritatea. Sunteți aidoma Titanicului. Vă cântă prohodul dacă o țineți tot așa, se scufundă corabia și nu vă opriți. V-ați învățat cu atât de mulți bani, că nu vă mai puteți opri. Și ne puneți pe noi tot să vă acoperim și să semnăm tot felul de documente”, a spus Țurcanu.

 

 

One thought on “Consilier local către conducerea unei societăți din subordinea CL: Vă cântă prohodul dacă o țineți tot așa. Oameni buni, opriți-vă!

  1. Desi nu-l agreez pe domnul TURCANU ca peraoana, de data aceasta are dreptate. Aceasta societate putea foarte bine sa cistige licitatia si sa preia administrarea afacerii de la Stauceni, insa conducerea a actionat cit se poate de prost, fara a tine cont ca eficienta inseamna solutii moderne, mecanizare, un fond de salarii mai mic prin reducerea numarului de angajatri care au umplut pina la refuz birourile, etc,etc. Ca urmare, se simte nevoia unei alte echipe de conducere care sa aplice un management corespunzator, altfel societatea va fi falimentata intr-un viitor apropiat. Nu sunt de acord cu majorarea tarifului pentru transportul gunoiului. Exact pe aceasta porcaria s-a bazat onor conducerea, sa acopere incompetenta prin majorarea repetata a tarifului pentru a-si umfla ei buzunarele cu prime si dividente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *