Modernizări la Școala Unțeni, cu sprijinul unei asociații franceze

tabla sala clasa scoala unteni Elevii din ciclul primar și preșcolar de la Școala Gimnazială Nr. 1 Unțeni beneficiază din acest an școlar de noi facilități care să le facă învățătura mai frumoasă și mai ușoară. Este vorba de tablele albe,  magnetice care au înlocuit tablele clasice în cinci săli de clasă.

like facebookUnul dintre motivele care au stat la baza schimbării îl constituie alergiile și disconfortul provocat  elevilor de praful de cretă.

Proiectul  de investiții prevede dotarea tuturor sălilor de clasă cu astfel de table, în mai multe etape. Prima etapă a proiectului afost finanțată de Asociația de prietenie „Plomeur-Soroceni-Unțeni”  care a donat în acest scop suma de 1000 euro.

Asociația franceză, cu sediul în localitatea Plomeur, a sprijinit financiar și alte  proiecte din comuna Unțeni, de-alungul celor 26 de ani de înfrățire. Cel mai recent este proiectul prin care s-a realizat terenul de sport în anul 2013. Pentru acesta asociația a acordat un sprijin financiar de 2000 de euro, potrivit unui comunicat al Școlii Unțeni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *