Situație revoltătoare într-o comună din județul Botoșani. O sală de sport este dimineața gradiniță, iar seara cabinet medical

gardinita-vorniceniSituatie inedita intr-o comuna din judetul Botosani. Doua grupe de gradinita sunt nevoite sa invete dimineata in aceeasi sala de sport, in care dupa amiaza sunt consultati bolnavii de catre medicul de familie.

Cladirea in care functioneaza de obicei atat gradinita, cat si cabinetul medical, a intrat in renovare, iar constructorul nu a terminat lucrarile la timp, informeaza Stirile ProTv.

like facebookReparatiile la Gradinita din Vorniceni, judetul Botosani au intarziat mai mult de o luna. Cum toate salile din scoala generala sunt ocupate de dimineata pana seara, cele doua grupe de gradinita au fost mutate intr-o sala de sport. In aceeasi sala are insa cabinetul si unul dintre medicii de familie din comuna.

Ioan Danalache, directorul Scolii Gimanziale Vorniceni: „Activeaza in doua schimburi. O grupa de la ora 8 dimineata pana la 10.30, apoi cealalta de la 10.30 la 13.00. Dupa ora 13.00 vine medicul de familie care isi indeplineste si el activitatea acolo. Alta posibilitate nu se gaseste, nu nu am clasa ca sa pot sa ii bag intr-o clasa.”

Primarul sustine ca nu stia de aceasta situatie. Si medicul recunoaste ca exista riscuri.

Alexandru Mihailov, medic de familie: Nu am avut de ales. A trebuit sa imi desfasor si eu activitatea undeva.
Reporter: Exista riscul raspandirii unei boli contagioase?
Alexandru Mihailov, medic de familie: Exista riscul raspandirii unei boli contagioase oriunde.

Suparat ca a fost luat prin surprindere, primarul vrea sa ia masuri. Primarul promite ca ii va sili pe constructori sa termine renovarea in cel mult doua saptamani.
Sursa: Stirile ProTv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *