VIDEO! Hohote la ședința PNL. Discursul unui politician i-a făcut pe cei prezenți să râdă cu lacrimi

stelica-strugaru-iacobSala în care a a avut loc, sâmbătă, ședința organizației județene a PNL Botoșani pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare din iarnă, a răsunat de hohote de râs.

Discursul fostului deputat Stelică Iacob Strugaru, care vrea un nou loc în Parlament, a fost de-a dreptul savuros, atât pentru ceea ce încerca să transmită politicianul, cât și datorită limbajului său pur moldovenesc.

like facebookStrugaru i-a făcut pe cei prezenți să râdă cu lacrimi, după ce a comparat relația de partid cu o relație soț-soție. De asemenea, a fost extrem de amuzant și felul în care a apreciat intrarea mai multor tineri în partid.

Eu nu plec la niciun partid. Nu mă duc să târâi geanta la altcineva […] Știți care e problema? Dacă se desființează PNL-ul, plec și eu. Și acasă, dacă îți moare soția, iei alta”, a spus Strugaru.

4 thoughts on “VIDEO! Hohote la ședința PNL. Discursul unui politician i-a făcut pe cei prezenți să râdă cu lacrimi

  1. Ce a facut asta pt Darabani? Nimic, ABSOLUT NIMIC. Darabanenii nu vor sa auda de el. Totusi a facut ceva: a desfiintat SPITALUL, a desfiintat scoli!! Vrea in parlament sa mai taie odata pensiile si salariile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *