Posturi scoase la concurs în școlile din județ. Vezi la care!

catalog- scoala- profesorMai multe școli din județ organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante, după începerea școlii. Concursurile se vor organiza în aceeași perioadă la nivelul unităților de învățământ, iar catedrele sunt diverse.

Școala 1 Răuseni organizează concurs pe un post de biologie, iar Școala Hlipiceni pentru educație fizică. La Liceul Tehnologic Todireni sunt scoase la concurs mai multe ore la educație muzicală, educator, matematică, în timp ce Liceul Tehnologic ”Ion Pillat” din Dorohoi organizează concurs pentru profesor psihopedagogie specială și profesor psihopedagog.

like facebookȘi Liceul Săveni a scos la concurs catedre la engleză, alimentație publică, educație plastică și educație antreprenorială. Li Liceul Trușești a scos la concurs mai multe ore la educație fizică, agricultură, instruire practică agricultură, instruire practică turism şi alimentaţie, educație muzicală.

Licdeul Ștefănești scoate la concurs mai multe ore de religie, în timp ce Liceul Coțușca scoate la concurs catedre de educatoare, TIC, fizică, limba română, religie și educație fizică. Școala 1 Călărași organizează concurs la disciplinele: franceză, religie, biologie, fizică și chimie, iar Școala Dângeni pentru educație fizică. Și Școala 10 Botoșani organizează concurs pentru educație fizică iar Liceul Vlăsinești pentru engleză, matematică, religie, educație fizică.

Toate concursurile se vor desfășura în cursul săptămânii viitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *