Deschiderea festivă a noului an școlar la Palatul Copiilor Botoșani

Palatul copiillor-1Palatul Copiilor Botoșani își deschide porţile pentru cei peste 1500 de elevi care vor frecventa în acest an şcolar cercurile organizate în cadrul instituţiei. Şi fiind vorba de Palatul Copiilor, debutul noului an şcolar nu poate fi marcat altfel decât printr-un spectacol deosebit, la care vor participa cei mai talentaţi dintre elevii și preșcolarii noștri.

like facebookEvenimentul se va desfăşura, sâmbătă, 1 octombrie 2016, ora 09.30, în sala Casei Tineretului din Botoșani.

Rând pe rând, elevii Palatul Copiilor vor urca pe scenă şi vor demonstra, încă o dată, că merită cu prisosinţă numeroasele premii obţinute la concursurile naţionale şi internaţionale. De la dansuri moderne sau dansuri populare, la recitaluri de muzică uşoară sau muzică populară, gimnastică – contorsionism, teatru – pantomimă, momentele artistice sunt menite să creeze o atmosferă plăcută pentru părinții, bunicii, copiii, colaboratorii și invitații ce vor fi alături de noi la spectacol.

Anul acesta Palatul Copiilor vine în întâmpinarea intereselor, aptitudinilor și preferințelor copiilor cu următoarele cercuri:

 1. Muzică vocal instrumentală (chitară, vioară, canto muzică populară și muzică uşoară)
 2. Gimnastică aerobică
 3. Fizică aplicată  (electronica, automatizări, robotică)
 4. Informatică
 5. Atelierul fanteziei – (teatru, pantomimă)
 6. Instrumente tradiţionale – (fanfară)
 7. Orientare turistică – (cicloturism, foto)
 8. Şah
 9. Tenis de  masă
 10. Pictură – (iconografie, artă decorativă)
 11. Protecţia mediului – (educaţie pentru sanatate/ nutriţională, creativitate şi îndemânare)
 12. Dans popular (dans popular stilizat, dans de caracter)
 13. Dans modern – ( majorete, dans sportiv)
 14. Estradă (pian, vioară)

În funcție de preferințele acestora, ei pot participa gratuit, la una sau mai multe activități. Cei care doresc să se înscrie, o pot face în continuare, înscrierile neavând un termen limită. Precizăm faptul că, vârsta elevilor admiși variază de la cerc la cerc, în funcție de cerințele activității și de dezvoltarea și aptitudinile copilului. De aceea, recomandăm părinților să contacteze direct coordonatorul de cerc, pentru a afla mai multe detalii cu privire la limita de vârsta de la care sunt admiși copiii, potrivit unui comunicat trimis de Palatul Copiilor Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com