Agenda culturală! Programul spectacolelor la Teatrul Mihai Eminescu, Teatrul Vasilache și Filarmonică

agenda culturala botosaniTeatrul Mihai Eminescu Botoșani pune în scenă, sâmbătă, 1 octombrie, și duminică, 2 octombrie 2016, de la ora 18.00, în sala de spectacole a Casei Tineretului, piesa „Tu ești Dumnezeul meu”, o comedie romantică după Albert Ramsdell Gurney Jr. „Silvia”.
Regia artistică este semnată de Ludmila Skripka, scenografia de Natalie Tarasenko, iar coregrafia de Victoria Bucun.
Distribuția este următoarea: Gina Pătrașcu – Zamfirache, Bogdan Muncaciu, Silvia Răileanu, Gheorghe Frunză, Irina Mititelu și Răzvan Amitroaei.

like facebookFilarmonica Botoșani va deschide, vineri, 30 octombrie, de la ora 18.30, noua stagiune, dar și a 40-a ediție a Zilelor George Enescu. Concertul de deschidere de vineri îl va avea ca dirijor pe Daniel Manasi, iar ca solist pe Florin Ionescu- Galați, la vioară, iar în program sunt incluse piese de Enescu, Saint- Saens, Sarasate sau Berlioz.

Sâmbătă, tot e la 18.30, va avea loc un recital cameral cu soliștii Radu Mihai Ropotan la vioară și Liliana Iacobescu la pian, care vor interpreta lucrări de Bach, Enescu, Mozart și paganini.

Duminică, de la aceeași oră, va avea loc concertul de închidere a Zilelor Enescu sub bagheta lui Liviu Condriuc și cu Daniel Goiți la pian. În program lucrări de Enescu, Rahmaninov și Dvorak.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani vă invită, duminică, 2 octombrie, de la orele 11.00 şi 12.30, să vizionaţi spectacolul „Soacra cu trei nurori“, în regia artistică a lui Mihai Donţu și scenografia Mihai Pastramagiu. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Marius Rusu, Mihaela Ştempel, Oana Sîrcu, Alexandra Dobinciuc, Ibica Leonte, Florin Iftode, Mihai Donţu și Alin Gheorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *