Închisoare pentru că a înjunghiat un polițist. Cât a primit atacatorul de la Dolce Vita!

politisti in fata la dolce vita politist injunghiat- botosaniBărbatul care a înjunghiat un polițist în fața unui restaurant din municipiul Botoșani va petrece mult timp după gratii.

Mugurel Constantin Gîngă, care l-a atacat cu cuțitul pe agentul de poliție Dorin Rusz, a fost condamnat, joi, de magistrații Tribunalului Botoșani la șase ani de închisoare pentru tentativă de omor.

Judecătorii l-au obligat pe Gîngă să îi achite polițistului daune morale de 20.0000 de lei și daune materiale de 5.000 de lei. De asemenea, el va trebui să plătească costurile de tratament a lui Rusz, care se ridică la 4.400 lei și care trebuie achitate Spitalului Județean.

În baza art. 7 alin. 1 din Legea nr. 76/2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat, în vederea adăugării profilelor genetice în Sistemul Naţional de Date Genetice şi Judiciare”, au dispus judecătorii.

like facebookGînga este acuzat că, în noaptea de 14 spre 15 iunie 2016, în jurul orelor 24.00, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Eminescu, în faţa restaurantului „La Dolce Vita”, l-a lovit pe agentul de poliţie Dorin Rusz cu un cuţit, „cauzându-i-se o plagă perforantă pleuropulmonară dreapta, pentru vindecarea căreia sunt necesare 30-35 zile îngrijiri medicale şi care i-a pus în primejdie viaţa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *