Flutur: La Inspectoratul Școlar ceasul ticăie. Mulți se pregătesc să își facă bagajul de pe acolo

catalin-flutur-in-doliuPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, critică conducerea Inspectoratului Școlar Județean și spune că aceasta interpretează eronat legea. Flutur susține că a cerut conducerii IȘJ preluarea unor clădiri în conservare, care se degradează, însă răspunsul a fost unul negativ. Este vorba de Școala 3 și de Grădinița 8, arondate la Școala 2 Botoșani. Edilul a mai dat și exemplul consiliilor de administrație din școli, unde IȘJ a venit cu propunerea de micșorare a numărul de membri.

like facebookAcolo (nr. la ISJ) ceasul ticăie: tic-tac, tic-tac. Vine și data alegerilor și mulți se pregătesc să își facă bagajul de pe acolo și iau niște decizii contrar legii. Chiar dacă le spui, o țin așa. Un demers de-al nostru de a prelua trei clădiri care se degradează și care mai produc și pagubă școlii la care sunt arondate. Noi ne gândeam să le preluăm la municipalitate, pentru că chiar ne trebuie. Nu avem spații și refuzul este același: probabil că cere municipalitatea Revenim cu o adresă prin care cerem din nou clădirile”, a menționat Flutur.

Primarul susține că deși activitatea există numai scriptic în cele două școli, răspunsul IȘJ a fost acela că unitățile de învățământ sunt prinse în rețeau școlară.

 

One thought on “Flutur: La Inspectoratul Școlar ceasul ticăie. Mulți se pregătesc să își facă bagajul de pe acolo

  1. Cum adica dupa alegeri? Dar parca spuneati sa nu implicam PULITICUL . Din cate stiueu, sunt persone pe acolo care au ceasurile reglate dupa ora Ministerului , adica au dat un concurs pe post .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *