Medalii obţinute de sportivi botoşăneni la un campionat balcanic de Taekwondo

taekwondo2In perioada 23-25 septembrie Lotul National al Federatiei Române de Taekwondo WTF s-a deplasat in Bulgaria, localitatea Dupnitsa, pentru participarea la cea de a  XVIII a editie a Campionatului Balcanic la Taekwondo WTF  la probele de kyorugi (lupta) si poomsae (lupta cu adversar imaginar).

La acest mare eveniment balcanic au participat 9 tari (Serbia, Bulgaria, Turcia, Romania, Macedonia, Albania, Moldova, Montenegro si Bosnia And Herzegovina) cu peste 500 de sportiv inscrisi la proba de kyorugi(lupta) unde lotul Romaniei a reusit sa obtina 6 medalii de aur, 5 medalii de argint si 15 de bronz la aceasta categorie dar si locul III la clasamentul general la grupa de varsta copii.

taekwondo1Clubul Sportiv Real Taekwondo Team  Botosani a participat cu 6 sportivi si un tehnician alaturi de Lotul National al României.

Sportivii clubului Real Taekwondo Team NDO TEAM  au reusit sa castige 2 medalii de aur si una de bronz la proba de kyorugi(lupta) iar la proba de poomsae obtinand o medalie de argint.

Medaliati cu au aur la proba de kyorugi(lupta) au fost:

  • Andrei Vamanu la categoria juniori -45 kg
  • Bianca Marin la categoria copii -44 kg

Medaliat cu argint la proba poomsae a fost:

  • Andy Edurad Radis la categoria copii

Medaliata cu bronz la proba de kyorugi(lupta) a fost:

  • Adina Gradinaru la categoria copii -30 kg

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *