Un botoșănean care a lucrat cu bucătarul reginei Angliei a impresionat la show-ul culinar „Chefi la cuțite”

alexandru-balanUn botoșănean de 26 de ani, care lucrează în Anglia, de doi ani ca bucătar, și-a încercat norocul la concursul culinar „Chefi la cuțite”, care poate fi vizionat pe Antena1.

Alexandru Bălan are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar de meserie. Îi place să combine ingredientele și adesea inventează el rețetele. A plecat din Botoșani pentru o viață mai bună în Anglia.

like facebookA lucrat inițial la o spălătorie auto, dar mai apoi a făcut un curs de gătit și astfel și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie. Unulo dintre șefii săi a fost bucătarul reginei Angliei. La ”Chefi la cuțite” a venit pentru a se face remarcat, nu doar pentru a-și încerca norocul.

Nu mă tem de concurență. Am venit aici pentru a prelua controlul și asta am de gând să fac”, spune concurentul încrezător în forțele proprii.

A gătit piept de rață cu mere confiate și brocolli și a așteptat nerăbdător părerea chefilor.

E cel puțin chef, dacă nu sous-chef și lucrează în Franța, poate Anglia”, a presupus Bontea. Să înțelegem că v-a plăcut preparatul?

Preparatul său i-a impresionat pe cei trei jurați, iar botoșăneanul a primit un cuțit care îl va duce în etapa următoare a concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *