Tineri din Blândești și Mihălășeni, participanți la un stagiu de formare de voluntari

curs voluntari aagaftonDirecția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 1 Blândești și Școala Gimnazială nr. 1 Mihălășeni au organizat în perioada 23-25 septembrie 2016 în Centrul de Agrement „Codrii de Aramă” din Agafton proiectul „VOLUNTIN”, finanțarea fiind asigurată de către Ministerul Tineretului și Sportului.

like facebookCei 30 de participanți au primit informații cu privire la specificul activităților de voluntariat în cadrul proiectelor de tineret, au realizat activități de ecologizare, fiind foarte mândri să se alăture voluntarilor campaniei „Let`s Do It, Romania 2016!”.

voluntari curs agaftonÎn același timp, spațiul adecvat al centrului de agrement le-a oferit posibilitatea desfășurării de activități sportive, un alt domeniu în care își pot activa ca voluntari. Antrenarea tinerilor din mediul rural în activități de acest gen, desfășurate în medii plăcute, împletirea activităților teoretice și  practice cu cele distractive și antrenante specifice vârstei, au dus la realizarea unui proiect cu impact benefic atât pentru participanți cât și pentru comunitate.

Sursa; comunicat DJTS

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com