Directorul adjunct al Zonei de Agrement Cornișa: Avem niște tarife la Cornișa care au fost calculate în baza unui studiu anterior. Ele vor fi corectate

ciprian boariu direct adjunct parc cornisaDirectorul adjunct al Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, Ciprian Boariu, care va coordona și activitatea de la Parcul Cornișa, a declarat că tarifele la zona de agrement nu au fost încă definitivate. El a menționat că tarifele care au fost puse de municipalitate în dezbatere publică, în luna martie, ar putea fi modificate.

like facebookAvem  niște tarife care au fost calculate în baza unui studiu anterior. Acele tarife încercăm să le validăm sau să le corectăm. Ele se fundamentează economic. De asemenea, analizăm regulamentul de funcționare ca să îl completăm”, a spus Boariu.

Zona de agrement Cornișa are patru angajați, respectiv director adjunct, șef serviciu administrare, șef birou încasări și șef securitatea muncii.

Directorul adjunct vine din zona privată și spune că este simpatizant PNL. Boariu a declarat că a candidat pe acest post pentru a ”face un bine comunității”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *