Proiecte internaționale implementate la Școala Vârfu Câmpului

proiect-erasmus-1Școala Gimnazială nr. 1 Vîrfu-Cîmpului va implementa din această toamnă trei proiecte de parteneriat strategic între școli din Uniunea Europeană, Erasmus +, KA2. Este vorba de proiectul “I’m Planning My Future” care include ca și parteneri Turcia, Letonia, Bulgaria, România și Portugalia, proiectul “Let’s play outside” cu partenerii Turcia, Letonia, România, Portugalia și Italia, dar și  proiectul“The Web2.0Tools Circle” cu Turcia, România, Italia, Polonia, Bulgaria și Albania.

Elevii școlii, coordonați de profesori, vor fi implicați pe teme de istorie, literatură, limbi străine, geografie,TIC, și vor participa la activități pe predare-învățare în cadrul mobilităților din cadrul țărilor partenere. Implementarea acestor proiecte se va face sub coordonarea profesorilor: Butescu Gianina  si Anamaria Filip.

Proiectele vizează eficientizarea procesului instructiv-educativ prin utilizare de metode noi, specifice educației outdoor, conștientizarea valorilor culturale și istorice ale regiunilor implicate în proiect, îmbunătățirea competențelor de comunicare în limbi străine, toleranța față de celelalte culturi,  dezvoltarea competențelor de limbă străină, TIC și nu în ultimul rând, conștiința națională și europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *