Trei bărbaţi agresivi au intrat în casă peste un tată şi cei doi copii ai săi. Cum s-a terminat totul!

barditaTrei bărbaţi au fost condamnaţi pentru ameninţare şi violare de domiciliu după ce au intrat peste un bărbat în casă şi peste cei doi copii ai săi.

Mircea Neacşu, din satul Podeni, comuna Corlăteni, era acasă împreună cu cei doi copii, de 14 şi nouă ani, în momentul în care fiica sa, care se juca prin curte, a intrat în casă şi i-a spus că îl caută nişte persoane. Când a ieşit afară, bărbatul i-a recunoscut pe Petru Damean, Petru şi Ioan Curelariu. Cei trei au început să îl ameninţe cu moartea şi au început să fugă spre uşa casei unde se afla proprietarul.

like facebookAcesta din urmă a încercat să se încuie în casă, iar doi dintre agresori i-au spart geamurile la uşa de la intrare. După ce scandalagii au plecat, Mircea Neacşu şi-a luat copii şi s-a dus la un frate de al său, care locuia în apropiere.

De acolo, în timpul nopţii, i-a văzut pe cei trei când intrau în curtea sa având în mână răngi şi bărdiţe. Agresorii au crezut că proprietarii sunt acasă și au început să strige să iasă afară din imobil, după care au lovit în uşi şi geamuri. Proprietarul casei a sunat la Poliţie, iar poliţiştii i-au găsit pe cei trei în timp ce părăseau locuinţa.

Judecătoria Dorohoi i-a condamnat pe Petru Curelariu la un an de închisoare cu suspendare şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii. Ioan Curelariu a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare şi Petru Damean, la zece luni de închisoare cu suspendare.

One thought on “Trei bărbaţi agresivi au intrat în casă peste un tată şi cei doi copii ai săi. Cum s-a terminat totul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *