FOTO Botez de lux pentru fiul unei botoşănence. Fost premier, naş mare

codrin-botezZiua de duminică a fost una specială pentru secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu: botezul băieţelului său Radu, născut în luna iulie.a acestui an de botoşăneanca Alice.
Codrin Ştefănescu este multimilionar în euro, având nenumărate proprietăţi dar şi o colecţie de artă impresionantă, care în sine reprezintă o avere. Vorbim de multe milioane de euro în artă doar, ceea ce este un lucru lăudabil şi spune multe despre tânărul şi norocosul politician!

like facebookV-am adus la cunoştinţă acest detaliu pentru a înţelege cum un politician full time în ultimii mulţi ani şi-a permis aşa o petrecerea faronică.

codrin-botez3Patru sute de perosane au fost invitate la palatul Snagov într-o sală decorată ca în filme, de o eleganţă aparte: scaune simple, pe model franţuzesc – fără clasicele pampoane – iar pe mese câte un buchet de flori imperial într-o vază de cristal.

Florile, pe nuanţe deschise, de un bun gust desăvârşit, au stârnit un val de comentarii pozitive, de aprecieri din partea doamnelor mai ales. Invitaţii au pus această alegere pe gustul doamnei Dana Năstase, naşa micuţului băieţel. Potrivit unor participanţi, florile nu aveau cum să coste real mai puţin de 30-40.000 de euro!

codrin-botez2Meniul, mai rar aşa o sofisticăraie, de către mulţi cu siguranţă de neînţeles din cauza barierei lingvistice: scris în franceză şi având trei capitole ( “Casse croute” , “Poisson” şi “Menu de basse”) dar şi unsprezece (11) feluri. Fără deserturi. Printre care: “symphonie de fruits de mer, saumon fume, caviar Mandchourie”, “parfait de foie gras sur la pomme cuite au four avec de confiture d’oignon rouge et de raisins secs” ( nu sex 🙂 ) sau “salade de betteraves avec le celeri et les noix cuites”.

La băuturi însă, cu absolut nimic mai prejos. Ba chiar dimpotrivă: s-a băut la “pauşal”, la open bar, băuturi normale ( 16 feluri de băuturi) dar şi, atenţie, nişte whiskyeuri dintre cele mai codrin-botez1scumpe din lume: Johnnie Walker Blue, Macallan Amber sau celebrul Lagavulin (preferatul Naşului Adrian Năstase). Evident şi şampania [email protected] tot pauşal, dar faţă de preţul whiskyeurilor, este nimic!

Primari din toată ţara au răspuns prezent, lideri PSD de peste tot au fost invitaţi. Dar nu numai, ci şi lideri din alte partide precum Theodor Meleşcanu care a stat lângă Călin Popescu Tăriceanu, un alt oaspete de seamă! Oameni de afaceri şi evident majoritatea liderilor PSD s-au simţit minunat.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com