Zeci de tinerii liberali au ieșit la curățenie în zona Tulbureni

Let's do it romania TNL BotosaniTinerii liberali botoșăneni și-au dorit să continue tradiția lor începută odată cu primul an de implementare al campaniei “Let’s Do It, Romania!”. Și au lăsat deoparte orice altă activitate programată pentru data de 24 septembrie, s-au dotat cu saci și mănuși, și timp de aproximativ trei ceasuri, împreună cu tinerii de la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională „Lucie Lecomte”, au făcut lună zona Tulbureni.

Tinerilor liberali li s-au alăturat și alți voluntari dornici să se implice în cea mai mare campanie de mediu, astfel încât de la circa 30 de tineri înscriși din partea Tineretului Național Liberal Botoșani, numărul celor care au ieșit la curățenie  sub culorile galben și albastru a depășit 50.

like facebookAlături de ei a fost și Gabriel Alecsandru, președintele Ligii Aleșilor Locali ai TNL România și candidat la Parlamentul României.

„Sunt bucuros că am avut și în acest an ocazia să mă alături campaniei „Let’s Do It, Romania!”, să ecologizez zone din municipiul Botoșani, alături de tinerii din TNL. De data aceasta am avut un ajutor serios din partea fetiței mele, Ilinca, dar și al tinerilor de la C.I.T.O, care ni s-au alăturat. Sper ca acest semnal de alarma să fie perceput de toți botoșănenii img_9807care să conștientizeze că avem nevoie de un mediu curat și sănătos”, a spus Gabriel Alecsandru, președintele Ligii Aleșilor Locali ai TNL România.

“În primul rând ne bucură faptul că alături de noi au venit și alți tineri voluntari având același scop ca noi: curățarea zonei care ne-a fost repartizată de gunoaie. Unii dintre ei locuiesc chiar aici în zonă, pe alții i-am cunoscut online, odată cu promovarea pe care și noi am făcut-o campaniei Let’s Do It, Romania!, alții sunt tineri care au mai fost alături de noi și la alte activități organizate de noi pentru că simpatizează cu idealurile noastre. Țin să le mulțumesc cu această ocazie pentru că arată în felul acesta că le pasă de societatea în care trăiesc”, a spus Tiberiu Nichiteanu, prim-vicepreședintele TNL Botoșani.

„Îmi place ideea aceasta când oamenii pun umărul la a diminua răul cu care ne înconjurăm zi de zi. Toți cei din organizația de tineret PNL suntem sau vom deveni părinți și, cu siguranță, dorim ca acești copii ai noștri să trăiască într-un mediu mai curat. Este motivul pentru care noi răspundem pozitiv de fiecare dată acestei campanii. Am înțeles din start că rolul ei înseamnă strângerea acestor gunoaie, dar mai presus de asta reprezintă schimbarea mentalității, conștientizarea răului pe care numai noi îl putem înlătura prin a nu-l accepta în viețile noastre a spus Lucian Ungureanu, prim-vicepreședintele TNL Botoșani.

img_9850 img_9836 img_9829 img_9813 img_9807 img_9790 img_9723 img_9742 img_9783

One thought on “Zeci de tinerii liberali au ieșit la curățenie în zona Tulbureni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *