FOTO! Un pompier din Botoșani, erou într-un accident cu opt victime. Le-a salvat până la venirea cadrelor medicale

accident-smurdUn grav accident rutier s-a produs vineri după amiază, în satul Călugăreni, din comuna suceveană Adâncata. Un autoturism, în care se aflau patru persoane a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă, izbindu-se frontal de o ambulanţă SMURD aflată în misiune. Impactul a fost deosebit de violent, în urma acestuia au rezultat mai multe victime.

VEZI VIDEO CU IMPACTUL!

like facebookPână la ajungerea echipajelor medicale, colonelul Radu Ţipişcă  sef Serviciu Prevenire din cadrul ISU Suceava, care se deplasa în drum spre domiciliul său din Dorohoi, a acordat primul ajutor medical victimelor.

accident-smurd-2-300x225Ulterior s-a constatat că numărul victimelor accidentului a fost de opt, nouă fiind numărul persoanelor implicate în accident. Toate victimele se aflau în stare de conştienţă, au fost transportate la UPU Suceava fiind supuse la investigaţii medicale amănunţite.

One thought on “FOTO! Un pompier din Botoșani, erou într-un accident cu opt victime. Le-a salvat până la venirea cadrelor medicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *