FOTO! Mercedes cu țigări de contrabandă, oprit în trafic

tigari-4Un microbuz Mercedes Vito în care se aflau țigări de contrabandă a fost oprit, joi, de polițiștii de la frontiera Vicovu de Sus, în trafic.

Microbuzul a fost identificat în trafic, pe raza localităţii Gălăneşti. Poliţiştii de frontieră l-au oprit pentru control, la aflându-se Vasile B., în vârstă de 31 ani, fiind însoţit de Ionuţ B. de 32 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Botoşani.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au observat în portbagajul microbuzului două colete care conţineau ţigări de contrabandă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor doi bărbaţi împreună cu maşina la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

like-facebookDrept urmare, în urma controlului amănunţit asupra microbuzului, a fost descoperită cantitatea de 1.060 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.
Ţigările în valoare de 10.600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, microbuzul în valoare de 15.000 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicovu de Sus, iar cei doi cetăţeni români sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *