Proiectul privind reabilitarea Teatrului ”Mihai Eminescu”, prelungit până la sfârșitul anului 2018. Care e suma necesară pentru a fi finalizat

teatrul mihai eminescu- botosani 001Consilierii locali se vor întâlni, săptămâna viitoare, pentru a aproba prelungirea contractului de finanțare pentru proiectul privind consolidarea și restaurarea Teatrului ”Mihai Eminescu”. Astel, proiectul va fi extins până în luna decembrie 2018, deși termenul de finalizare a lucrărilor era 30 iunie 2016.

like facebookCheltuielile estimate pentru finalizarea investiției este în valoare de 20 milioane lei, valorea necesară finalizării urmând să fie defalcată pe următorii ani în bugetul propriu.

Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Local, ”prelungirea contractului de finanţare pentru proiectul „Consolidarea şi Restaurarea Teatrului Mihai Eminescu Botoşani” până la 31.12.2018, a fost necesară în condiţiile în care întârzierea a fost generată de reanalizarea conceptului structural şi a proiectului de consolidare, având în vedere că lucrările de consolidare trebuie realizate înaintea majorităţii lucrărilor din cadrul proiectului. Drept urmare lucrările prevăzute în proiectul iniţial au înregistrat întârzieri datorate problemelor ce au intervenit la nivelul structurii de rezistenţă a clădirii teatrului”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *