Viol în grup! Un bărbat din Botoşani, arestat, alături de alte cinci persoane, pentru că şi-au bătut joc de o tânără

violataUn bărbat din Botoşani a fost arestat preventiv după ce, alături de alte cinci persoane, a violat o tânără de 29 de ani.

Alin- Mihai Atudoroaie, de 35 de ani, din comuna Drăguşeni, judeţul Botoşani, a fost reţinuţi pentru 24 de ore, este acuzat că în noaptea de 18 spre 19 septembrie ar fi pătruns, împreună cu cinci persoane din Sălaj şi Maramureş, într-o baracă din comuna Bîrlibaba, în care locuia tânăra şi fratele acestuia.

„Din primele cercetări făcute, anchetatorii au stabilit faptul că Gheorghe B. şi sora sa Gabriela B. locuiesc într-o baracă de pe raza comunei Cârlibaba. În noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, în jurul orei 00.00, în timp ce cei doi fraţi erau în baracă, au fost atacaţi de mai multe persoane de etnie romă, care locuiesc temporar pe raza oraşului Borşa, judeţul Maramureş, la o distanţă de circa doi kilometri de aceştia”, susţin poliţiştii.

Gheorghe B. a fost lovit cu pumnii şi picioarele, fiindu-i furată şi suma de 500 de lei dintr-un buzunar al pantalonilor.

În acelaşi timp, Gabriela B. a fost dusă cu forţa într-o magazie, unde a fost constrânsă prin violenţă să întreţină relaţii sexuale normale cu cei şase indivizi care au pătruns în baraca improvizată.

Persoanele vătămate au fost duse la Cabinetul de Medicină Legală Câmpulung Moldovenesc, unde au fost examinate medico – legal şi au formulat plângeri penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de „viol” şi „tâlhărie calificată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com