Poliția amână concursurile pentru ocuparea unor posturi de șef. Ce posturi sunt vacante!

ijp BotosaniInspectoratul Județean de Poliție (IJP) Botoșani a anulat concursurile organizate pentriu ocuparea unor posturi de conducere vacante.

Concursurile ar fi urmat să aibă loc în această lună sau la începutul luni octombrie, însă au fost anulate.

La nivelul IPJ Botoşani, au fost scoase la concurs, cu recrutare din sursă internă, funcțiile de șef de post la Mihai Eminescu, Răchiţi, Vlădeni, Suliţa, Copălău, Avrămeni, Drăguşeni și Vorniceni, examenele trebuind să aibă loc miercuri, 21 septembrie, și joi, 22 septembrie.

like facebookDe asemenea, erau organizate, în septembrie și octombrie, concurs și pentru funcțiiile de șef serviciu la Serviciul de investigaţii criminale, șef birou la Biroul de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, șef birou la Biroul de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, șef birou la Biroul Combaterea infracţiunilor contra patrimoniului şi grupări infracţionale, șef birou I la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de investigare a criminalităţii la regimul fondurilor publice şi a corupţiei, șef birou I la Biroul Control Intern, precum și cea de șef secţie III la Secţia 9 poliţie rurală Vlăsineşti.

„Având în vedre adresa nr. 32.388 din 13.09.2016 a Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia Management Resurse Umane, începând cu data de 13.09.2016 se sistează procedurile de concurs aflate în derulare la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, organizate în vederea ocupării posturilor de conducere vacante”, susține reprezentanții Poliției.

Oficialii Poliției susțin că „procedurile de concurs vor fi reluate, în baza noilor prevederi legale, după efectuarea unei analize a noului cadru dispoziţional în vigoare, în materia organizării concursurilor de ocupare a posturilor de conducere vacante şi după emiterea unor precizări metodologice de aplicare unitară a prevederilor legale referitoare la vechimea în specialitatea structurii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *