Anchetă a Inspectoratului Școlar după ce un copil de grădiniță a căzut în fosa septică

gradinta-satul-nou-todireniInspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă după incidentul de la Școala din Satul Nou, comuna Todireni, când un copil de trei ani a căzut în fosa septică. Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, a declarat că copilul trebuia să fie însoțit la grupul sanitar de către îngrijitoare sau femeia de serviciu, lucru care nu s-a întâmplat.

like facebookVom vedea dacă în urma verificărilor se impun sancțiuni: Inspectoratul Școlar nu va pregeta să le ducă la îndeplinire. Incidentul nu este așa de grav, astfel încât să se ajungă până la desfacerea contractului de muncă. Sunt alte etape până la această formă severă de sancționare”, a precizat Manolache.

One thought on “Anchetă a Inspectoratului Școlar după ce un copil de grădiniță a căzut în fosa septică

  1. Nu are cum ss cada in fosa septica, fosa septica este etansa !!! Asa numita groapa in pamant nu este foss septica. Cei de la mediu dorm in loc ss sanctioneze administratorul gradinitei !! La fel se intampla si in Catamarasti Deal cu cei de la Sectia de Drumuri Nationale, unde au infestat pamantul si mai rau panza freatica cu titei, motorina si sare, nimeni nu ia nici o masura !! Halal organe de control !! Dorm pe banii publici. Pentru ce se plateste taxa de mediu la autovehicole?? Nu pentru plantarea pomilor, mentinerea mediului inconjurator in conditii nepoluante ?? Incompetentilor !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *