Două apartamente din Botoșani, răscolite de mascați. Un individ a fost reținut

perchezitii_1-465x390În baza mandatului emis de Judecătoria Botoşani pentru probarea  activităţii infracţionale a unui bărbat din Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat percheziţia domiciliară la două apartamente din Botoşani, deţinute/folosite de suspect.

Poliţiştii au identificat 3.121 pachete ţigări (62.420 ţigarete), de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova, Duty-Free şi Republica Ucraina, pentru care suspectul nu deţinea documente legale de provenienţă şi despre care cunoştea că provin din activităţi de contrabandă.

like facebookFaţă de suspect au fost extinse cercetările pentru săvârşirea unei noi infracţiuni de contrabandă,  iar începând cu orele 22:30 s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 20 septembrie 2016 să fie prezentat procurorului de caz cu propunere de arestare preventivă.

Întreaga cantitate de ţigarete identificată a fost ridicată în vederea confiscării, prejudicial cauzat bugetului de stat fiind estimat la 36.800 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *