FOTO Mașină împotmolită în noroi pe o stradă din Botoșani. Cartier întreg abandonat de autorități

masina-impotmolita-in-noroi-pe-o-strada-din-botosaniSituație cu totul și cu totul deosebită pe o stradă din municipiul Botoșani, unde o mașină a intrat până la jumătate în noroi. Întâmplarea a avut loc, luni, pe strada Izvoarelor din municipiul Botoșani, acolo unde mai multe firme lucrează la modernizarea rețelei de apă și canal.

Lucrările au fost atât de prost executate, încât mai multe străzi au fost acoperite cu noroi.

Un bărbat a încercat să iasă, luni, din curte pentru a merge la serviciu, însă la câteva sute de metri de casă s-a trezit cu mașina suspendată în mocirlă.

like facebook„Zilele trecute am făcut sesizare la Primărie și au spus că vin să toarne nisip. Au venit cu camioane cu pământ și acum arată mai rău”, susține unul dintre locuitorii din zonă.

masina-impotmolita-in-noroi-pe-o-strada-din-municipiul-botosaniSituația întâlnită în cartierul format din străzile Izvoarelor, Vâlcelei, Tomis, Barbu Lăzăreanu sau Zimbrului i-a revoltat pe proprietarii de case, în special vile, din zonă.

68 dintre ei au semnat o petiție către Primărie prin care cer rezolvarea de urgență a problemelor de infrastructură. Ei se plâng că nu au acces spre locuințe nici cu mașina și nici pe joc. În plus, starea proastă a străzilor îngreunează accesul copiilor la unitățile de învățământ.

Plătim atâtea taxe și impozite locale și locuim mai rău ca la țară. În 2016, noi avem drumuri de pământ și nimeni nu face nimic. Nu ne putem trimite copiii la școală”, a spus un alt locuitor din zonă.

Cei 68 de proprietari de case nemulțumiți de starea străzilor amenință că vor bloca toate căile de circulație și nu vor mai permite nici utilajelor care lucrează la rețelele de apă și canal să mai pătrundă în cartier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *