Anunţ! Primăria Botoşani anunţă un nou cuantum al taxei de salubrizare

Primaria BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani aduce la cunoştinţă contribuabililor persoane fizice că  în urma deschiderii depozitului de deșeuri de la Stăuceni, potrivit prevederilor art. 4 din  HCL nr.319/05.11.2015 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2016, începând cu data de 01.09.2016 se aplică nivelul de 10,90 lei/persoană/lună la taxa locală specială de salubrizare.

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar, prin virament bancar, cu mandat poştal şi  online, cu card bancar, prin Sistemul naţional electronic de plată de pe site-ul www.ghiseul.ro.

10 thoughts on “Anunţ! Primăria Botoşani anunţă un nou cuantum al taxei de salubrizare

  1. O altă decizie cretină… să plătim mai mult, mai mult… dar până când? chiar lăcomia nu mai are margini? în fiecare an cresc toate taxele și impozitele, dar de unde p_la calului să la tot plătim? cresc veniturile noastre în fiecare an? se dezvoltă economia? se creează locuri de muncă? de unde dracu să tot scoatem mă să tot plătim incompetența și frustrările funcționarilor, de unde să tot plătim pentru lăcomia patronatelor? nu voi cu legile și hotărârile voastre de câcat transformți poporul ăsta într-un neam de datornici și ratați? în condițile în care marea majoritate au venituri de 200-300 euro pe lună, care nu-ți ajung să supraviețuiești nici măcar o săptămână, voi vreți să plătim ca-n vest. Păi ăia plătesc aceleași taxe la salarii de cel puțin 10 ori mai mari, măi tâmpților. Noi cum să facem față? Voi ne-ați adus în situația asta dezastruoasă în 27 de ani… vânzători de iluzii.

  2. HCL 319/05.11.2015 …. Portariuc -Cosmin Andrei -PSD astia sunt cei ce au propus-o . Votati-i in decembrie ! Pentru voi se sacrifica ei !!!!(impreuna cu cei din PNL).

    1. In anii ’70 un profesor universitar ne explica despre democratie si partide politice de dreapta si de stanga!Dreapta cresc impozitele nu da nimic la populatie iar ei fura tot!Stanga nu prea maresc impozitele,fura mai putin si mai dau si cate ceva populatiei!Pana acum s-a adeverit in politica romaneasca din ultimii 26 de ani!

  3. da, domnule Flutur de asta v-am ales ca sa mariti pe loc taxa de gunoi, ca si cum era prea mica si urmeaza HSR hotie cu masini, taxa de smecher, la ce sa ne ami asteptam?

  4. Domnule Fluture ne scapi de poverile create de politic ? sau tot la fel e un HSR??se întoarce parandărătul pentru …voi?

  5. FIRMA DE LA SUCEAVA E ADUSĂ DE FLUTUR HOTUL CEL BATRÎN !SE FACE BARA- BARA TOTUL E ASA FACUT NICI SERVICIILE NU MAI FAC NIMIC DORM! SAU AU FOST ADORMITE CU POSTURI MAI BINE PLĂTITE!

  6. HCL nr.319/2015 poate fi abrogata. Nu l-am auzit pe actualul primar sa propuna un nou proiect de hotarire – daca intr-adevar doreste din tot sufletul sa fie linga cetatenii municipiului. Ba, din contra, face o propaganda furibunda pentru ca cetatenilor sa le intre bine in cap ca vor plati mai mult pentru gunoi. Veti vedea ca taxa anuala pentru gunoi este mai mare decit impozitul pe cladiri. Nu cred ca mai exista in Romania un alt caz similar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *