Un bărbat din Botoșani, călcat de trenul Iași- Dorohoi

calcat-de-trenUn bărbat din Botoșani a murit, vineri seară, după ce a fost călcat de tren. Accidentul a avut loc  în jurul orei 20:30, pe calea ferată Iași- Dorohoi, pe raza localității Valea Lupului din județu Iași Victima a fost lovită de trenul Regio care face legătura între Iași și Dorohoi.

Bărbatul care a fost lovit mortal de tren se numește Victor Arionesei și are 67 de ani. Asupra lui a fost găsit un bilet de tren și un portofel cu acte și cu bani (50 de euro și câteva sute de lei). El are două adrese de domiciliu – una în Iași, pe strada Popăuți și alta în localitatea Frumușica din județul Botoșani.

like facebookPrima ipoteză a polițiștilor în acest caz este aceea a sinuciderii. Bărbatul ar fi sărit în calea trenului din tufișuri.

În urma impactului puternic, trupul victimei a fost dezmembrat. Un picior a fost găsit la o distanță de cinci metri de corp. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili dacă au de-a face cu un caz de sinucidere sau dacă a fost vorba de un accident tragic.

Martorii spun că trenul circula cu o viteză de circa 80 km pe oră. Din această cauză, garnitura plină de călători nu a putut fi oprită decât după ce a mai parcurs 2 kilometri.

Sursa: Ziarul de Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *