Elevii botoșăneni invitați la un concurs de eseuri și fotografii dedicat campaniei „Let’s Do It, România!”

sigla-ldirElevii din scolile botosanene sunt invitati la un concurs dedicat campaniei de mediu “Let’s Do It, Romania!”. Asociatia Buzzmedia din Botosani a dat startul unei competitii intitulata “Voluntar LIDR” la care pot participa elevi din clasele a I-a pana la XII-a. Competitia se desfasoara pe doua sectiuni: Eseu si respectiv Fotografie, si 3 categorii de virsta, 8-10 ani, 11=14 ani si 15-18 ani.

La sectiunea Eseu sunt asteptate povesti cu titlul Voluntar în campania „Let’s Do It, Romania!” iar la sectiunea Fotografie sunt așteptate fotografii care să reprezinte implicare și activitate în campania “Let’s Do It, Romania!” de anul acesta în județul Botoșani. Fotografia trebuie sa fie cât mai reprezentivă campaniei “Let’s Do It, Romania!” și va conține o mică explicație din care să reiasă locul și anul realizării ei, scrie pe blogul campaniei.

like facebookCreațiile pot fi înscrise în perioada 15.09- 15.10.2016, la emailul [email protected], cu mențiunea la Subject: pentru concursul LDIR, secțiunea Eseu sau Fotografie.  Emailul trimis va conține următoarele date: nume, prenume, vârstă, școala, număr de telefon. Lucrarile trebuie semante individual si nu in echipa.

Din regulamentul concursului:

Secțiunea ESEU:

  1. Să trimită maximum o creație (scrisă la calculator, font Times New Roman, caracter 12, minimum 1 pagina- maximum 2 pagini) cu titlul “Voluntar în Campania Let’s Do It, Romania!
  2. Să nu mai înscrie creația până la aflarea rezultatelor în altă competiție.
  3. Să trimită lucrarea pe adresa [email protected] cu mențiunea la Subject pentru concurs Let’s Do It, Romania!- secțiunea ESEU.
  4. Odată cu trimiterea lucrării pentru concurs, va adăuga următoarele date personale: nume, prenume, vârstă, școală, număr de telefon.

Secțiunea FOTOGRAFIE:

  1. Să trimită maximum o creație reprezentând aspecte din campania Let’s Do It, Romania! desfășurată la Botoșani ANUL ACESTA.
  2. Fotografia trebuie să reprezinte implicarea și activitatea voluntarilor implicați în Campania Let’s Do It, Romania!
  3. Să trimită lucrarea pe adresa [email protected], cu mențiunea la Subject pentru concurs Let’s Do It, Romania!- secțiunea FOTOGRAFIE
  4. Odată cu trimiterea lucrării pentru concurs, va adăuga următoarele date personale: nume, prenume, vârstă, școală, număr de telefon.
  5. Fotografia poate fi făcută cu orice dispozitiv, dar aceasta trebuie să aibă o rezoluție bună (minimum 800x600px)

Lucrarile vor fi evaluate si premiate la finele anului in cadrul GALEI VOLUNTARILOR la care vor fi invitati castigatorii.

Cele mai frumoase povești și fotografii vor fi publicate în ziarul Buzz, publicația copiilor și adolescenților din Botoșani.

Asociatia Buzzmedia are ca parteneri in derularea acestui concurs Inspectoratul Școlar, Agenția pentru Protecția Mediului, Instituția Prefectului, ziarul Buzz, Europe Direct Botoșani, Directia pentru Sport si Tineret

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *