Costel Șoptică, prim-vicepreședinte PNL: Ne propunem minim patru mandate de parlamentar

costel-soptica-catalin-fluturPrim-vicepreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că obiectul PNL Botoșani la alegerile din luna decembrie este acela de a obține minim patru mandate de parlamentar: respectiv un mandat pentru Senat și trei pentru Camera Deputaților.

like facebookUn număr de 22 de liberali și-au înscris în competiția pentru Parlament, 18 dintre aceștia fiind pe lista pentru Camera Deputaților iar patru vor la Senat. Lista finală cu cei 12 candidați va fi trimisă până pe 1 octombrie, la București. Acolo, aceasta poate suferi sau nu modificări.

Urmează o ședință a Comitetului Județean Executiv, unde vor fi evaluate cele 22 de candidaturi și prin vot secret la persoană vor rezulta 12 candidaturi, care ulterior vor fi duse în Biroul Politic Județean unde lista va fi validată aleatoriu, urmând ca un Consiliu de Coordonare Județean, care este forul cel mai înalt al nostru să aibă loc numitul vot la persoană, de unde va rezulta ordinea în urma numărului de voturi obținute de fiecare candidat”, a spus Șoptică.

Primul pe listă va avea posibilitatea să aleagă dacă merge la camera Deputaților sau pentru Senat. La Consiliul de Coordonare Județean vor participa 494 de liberali.

 

 

 

 

2 thoughts on “Costel Șoptică, prim-vicepreședinte PNL: Ne propunem minim patru mandate de parlamentar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *