Noi termene pentru plata unor taxe și impozite locale

directia de impozite si taxe locale - BotosaniPrimăria Municipiului Botoşani aduce la cunoştinţă agenţilor economici şi populaţiei  următoarele termene de plată ale impozitelor şi taxelor locale:

  • 25 septembrie 2016 – taxa pentru utilizarea temporară a locurilor publice şi taxa pentru liberă trecere ( ratele aferente trimestrului IV 2016);
  • 30 septembrie 2016 – impozitul pe clădiri, impozitul pe teren, impozitul pe mijloacele de transport şi taxa de afişaj în scop de reclamă şi publicitate (ratele aferente semestrului II 2016).

Totodată se aduce la cunoştinţă persoanelor fizice şi juridice contractante că în luna septembrie sunt termene scadente la plata redevenţei pentru concesiuni în majoritatea contractelor încheiate.

Pentru plata cu întârziere a impozitelor şi taxelor locale se percep majorări de întârziere de 1% pe fiecare lună sau fracţiune de lună de întârziere.

Plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar, prin virament bancar, cu mandat poştal şi  online, cu card bancar,  prin Sistemul naţional electronic de plată de pe site-ul www.ghiseul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *