VIDEO! Zeci de șoferi participă la protestul transportatorilor

protestul-transportatorilor-botosani-2Zeci de șoferi participă, joi dimineață, la protestul transportatorilor, cu microbuze, camioane și autobuze.  Eu au afișe pe geamurile autovehicolelor pe care au scris: „Demisia ASF” și „Protest RCA”.

La acţiune participă autobuze şi microbuze de la Apetrans, Priscom, Elegant, Trans Dor  şi Lyk, dar şi camioane de la Agremin Trans sau Regan Trans.

Acțiunea, autorizată de Primăria Botoșani, este organizată de Federația Operatorilor Români de Transpor (FORT), în semn de nemulțumire față de creșterea polițelor RCA.

Manifestații au plecat în coloană, la ora 8.30 de la Lebăda și parcurg traseul: Șoseaua Iașului- Calea Națională- Petru Rareș- IC Brătianu- Tudor Vladimirescu- Împărat Traian- Uzinei- Sucevei- Pacea- Primăverii- 23 August- Petru Rareș- Bulevardul Mihai Eminescu- Șoseaua Iașului.

like facebook„Polițile de asigurare au crescut de zece ori la tot ceea ce înseamnă transport de persoane și de marfă, inclusiv la taximetriști. Asta este nemulțumirea cea mai mare. Dacă nu se vor lua măsuri, vom continua protestele”, a afirmat președintele filialei FORT, Marian Apetrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *