FOTO! Adolescentă de 16 ani, beată și agresivă, săltată de polițiștii locali

adolescenta-beata-prinsa-de-politia-locala-botosaniO adolescentă de 16 ani a fost identificată, miercuri seară, de un echipaj al Poliţiei Locale Botoşani, aflată în patrulare, în staţia de transport local de pe strada Primăverii intersecţie cu Octav Onicescu, în stare de ebrietate. Minora Maria F., din localitatea Bădiuţi, manifesta un comportament agresiv.

Potrivit polițiștilor locali, vocabularul trivial şi vestimentaţia sumară a tinerei au atras atenţia poliţiştilor locali şi indignarea cetăţenilor din zona.

like facebookAdolescenta a fost dusă la Spitalul de copii, pentru acordarea îngrijirilor necesare.

În ultima perioadă ne confruntam tot mai des cu situaţii în care minorii sunt victime sigure ale consumului de alcool , sau substanţe cu efecte psihoactiv, dar acest caz a uimit pe toţi cei care au putut asista la scena prezentată de minoră, aspect şi atitudine şi vocabular”, a declarat Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale Botoșani.

 

 

One thought on “FOTO! Adolescentă de 16 ani, beată și agresivă, săltată de polițiștii locali

  1. Unde este Protectia Copilului? ce sa ii faci unui asemenea copil cand tu ca parinte iti rupi de la gura sa o tii la scoala in oras si ea umbla in halul asta pe strada. Te poti aptine sa nu ii dai vreo doua? daca o iei la palme te trezesti cu protectia copilului pe cap, dar ei ca si minori nu au si ei niste obligatii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *