Un nou concurs pentru posturile din Parcul de agrement Cornișa

Cornisa1Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a scos la concurs mai multe posturi pentru Parcul Cornișa, după ce într-o primă etapă fie nu s-au prezentat candidați, fie aceștia nu au promovat.

DSPSA organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef serviciu – Serviciul Baze Sportive şi Agrement.

like facebookCondiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în următoarele specializări: electrotehnică, construcţii şi instalaţii, agronomie; vechime în specialitatea studiilor – minimum 5 ani; carnet de conducere – categoria B (constituie avantaj); operare PC.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 septembrie 2016, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 5 octombrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă; 7 octombrie 2016, ora 10.00 interviu.

DSPSA a scos la concurs și un post de consilier juridic. Concursul va avea loc la sediul D.S.P.S.A. Botoşani şi va fi alcătuit din două probe: 28 septembrie 2016, ora 10,00 – proba scrisă; 30 septembrie 2016, ora 10,00 – interviu

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale de Consilier juridic sunt: nivelul studiilor – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul științelor juridice; vechime în specialitatea studiilor – fără vechime; carnet de conducere – categoria B (constituie avantaj); operare PC. Dosarele de înscriere se depun până pe data de 20.09.2016, ora 16,00.

Și postul de șef serviciu protecţie şi securitate a fost scos la concurs. Acesta va avea loc pe 21, respectiv 23 septembrie.

 

 

One thought on “Un nou concurs pentru posturile din Parcul de agrement Cornișa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *