Flutur către romi: Vă rog, nu terorizați comercianții din centru! Nu mai umblați la camerele de luat vederi!

Catalin Flutur- primar BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a avut o poziție tranșantă cu privire la romii din Centrul Vechi. El a spus că romii care locuiesc în această zonă adăpostesc ”musafiri” din alte localități, mulți dintre aceștia fiind și infractori, că atât femeiele de etnie romă, cât și copiii acestora folosesc fântânile arteziene pentru baie și că oricâte bănci și coșuri de gunoi ar pune municipalitatea în zonă, mizerie tot va exista. Declarația cu privire la comportamentul etnicilor romi au fost făcute de edil în cadrul unei întâlniri care a avut loc la Prefectura Botoșani, la care au participat și oamenii legii.

like facebookStimați domni, acolo vin și de la Ștefănești, de la Albești și din altă localitate. A venit acum unul, că e hoțul hoților și nu știu unde în casele alea.  Spun că sunt musafirii dvs. Se ascund la dvs. și nu cred că este corect.  Vă arăt niște doamne care fac baie fix în bazinul mic de la fântâna arteziană de lângă Biserica Uspenia. Ați văzut vreun român care face lucrul acesta? Văd copii care fac baie în fântâna cealaltă, de la Victoriei, ați văzut vreun român care face asta?”, le-a spus primarul reprezentanților romilor prezenți la ședință.

El le-a cerut etnicilor să nu mai umble la camerele de luat vederi din zonă și nici la tablourile de curent pentru a întrerupe curentul de la camerele video.

Am poze cu copii care dau în relectoarele care luminează statuia din centru. Vă rog să vorbiți cu ciutanii, cu ăia mici, să-i educați. Nu cred că dacă pun 20 de bănci în plus și bag coșuri de gunoi în zona respectivă, sămânța nu va fi pe jos. În schimb, vă rog când ați terminat, faceți curățenie!”, a mai spus Flutur.

Edilul le-a mai cerut romilor să nu terorizeze comercianții din Centrul Vechi.

Vă rog, nu terorizați comercianții din centru, pentru că nu se poate ieși, de exempolu din Lux Ro, pentru că scările sunt ocupate de a-i dvs. Nu pun eu jandarmii să vă bată. Ei își fac datoria și le mulțumesc pentru ceea ce fac și o să-i încurajez. Nu am nimic cu etnia, avem cu cei dintre dvs care încalcă legea”, a mai spus Flutur.

Primarul le-a atras atenția romilor că acțiunile Janarmeriei și Poliției în zonele de risc din municipiul Botoșani vor continua.

 

2 thoughts on “Flutur către romi: Vă rog, nu terorizați comercianții din centru! Nu mai umblați la camerele de luat vederi!

  1. Bravo domn primar puneți „bâta” pe acești „lupi”care stau la pânda gata sa te atace sa faca rau. Nu fac discriminare la etnie ci la cei care iși permit sa provoacce scandal prin jicniri si nu au frica de nimeni. Sa fie lege pentru oricine nu numai pentru români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *